Alla inlägg under april 2010

Av Elin Alzén - 18 april 2010 15:25

Då var ännu en helg över och denna gång går jag in i en veckas ledighet igen.

Det har varit en helt underbar helg där Sara Gunnarsson och Andreas Norgren har varit den största orsaken till att de blivit så trevligt.

Dessutom har de varit oerhört trevliga konfirmandgrupper och ändra lägergrupper här som har gjort gården riktigt livad.

Igår kväll fick man vara dj på dirrot i gruvan under 2h och 45min. De var riktigt drygt men ändå roligt.

Nu blir de tv-mys i väntan på att ev dra ner på Bellas för en smaskig pizza tsm med dom andra.. '


Nu väntas en trevlig vecka där de blir fullt upp fom onsdag :)


<3

Av Elin Alzén - 15 april 2010 20:45

Usch mår så oerhört konstigt just nu och tankar bara snurrar. Varför är de så här?! Jag fick en väldigt konstig känsla där rädsla och orolighet var blandad. Jag vet att jag har upplevt detta många gånger tidigare men att känna de nu gör mig bara förtvivlad! Nu sitter jag på mitt rum och försöker lugna ner mig, men jag bara skakar i hela kroppen och känner mig ledsen. Jag skulle kunna gråta vilken sekund som helst. Jag vill inte de här! Orkar verkligen inte uppleva sånt här.

Tur att krisarna fanns där och kunde göra så att jag fick någonting annat att tänka på men nu är tankarna igång igen. Jag vill bara slippa de här..

Av Elin Alzén - 14 april 2010 20:15

Är så oerhört glad nu! Micaela tog med sig klänningen idag så att jag kunde testa den och den satt perfekt!

Så nu har jag en klänning till bröllopet!

Den är verkligen bara perfekt, men ska hitta en kort typ kavaj att ha ovanpå och se leta efter ett par nya skor..

Sen får man väl se till att bli brun så man kan se bra ut i klänningen..

Blir väl bild på de när allt är klart :)


Nu blir de film och sen sova :)


<3

Av Elin Alzén - 13 april 2010 18:15

Nu är de verkligen vår! Plockade ner vintergardinerna och lyssnar på Olé Ivars. Känner verkligen att vårkänslorna är på topp! Inser att de snart är dags för att dra ut och dansa med vännerna! Är sjukt sugen nu..

Sitter nu i mitt fönster och bara älskar allt jag ser. Fåglar som kvittrar, Siljan som börjar spricka upp lite lätt och solen som värmer fint!

Nu ryker alla varma kläder och fram med alla vår/sommaraktiga kläder! Livet är allt bra vackert just nu!

Ska njuta riktigt mycket av våren hela nästa vecka då jag är ledig igen :)


Imorgon ska jag prova klänningen jag ev ska ha på syrrans bröllop! Hoppas på att den sitter bra och inte är för liten! Risken finns att den kan vara mellan 6-10 cm för liten :(


Men men, Jag är glad iaf :)


<3  

Av Elin Alzén - 11 april 2010 21:45

Jag är klantig, feg och allmänt jävla dum!


Har lyckats med de värsta för min del just nu och de är att repa gårdens bil. Är så sjukt ledsen att de inte finns ord för de. Får ta tag i att prata med vaktmästeriet imorgon och se vad som kommer hända. Känner mig så sjukt värdelös och dum just nu och kan själv inte förstå att de blev som de blev. Jag skulle nog aldrig riktigt kunna använda ordet förlåt denna gång för de är inte tillräckligt starkt för att jag ska kunna visa vad jag verkligen känner :'(


Får iaf tacka min kära syster för orden: Det man inte dör av, blir man stärkt av..

Av Elin Alzén - 10 april 2010 23:45

Så Då var man hemma igen efter en vecka i fjällen! Jag har inte haft en sån här skön vecka på länge.


Lördag

Allt började fint med att vi fick en stuga mitt ute i ingenstans och enda sättet att ta sig dit på var med skoter. Vi fick leta efter en annan stuga hela dagen men hittade inget föränns dagen därpå...


Söndag

Dags för byte av stuga. Den var väldigt fin och de bästa var att den låg nära Tänndalens skiganläggningar! Blev till att kika runt lite i Funäsdalen också under dagen innan vi återvände till stugan för att sitta och mysa i solen...


Måndag

Blev sju timmar i backarna. Och de var inga dåliga backar heller kan jag lova! Solen låg på fint vilket resulterade i en snygg googelbränna så man såg ut som en tvättbjörn i hela ansiktet...


Tisdag

Helt fantastisk dag då vi utforskade anläggningarna och hittade våra favoritbackar borta i svansjö. Dock var de en riktigt jobbig dag med tanke på hur mycket de blåste. Jag höll nästan på att blåsa bort så vi gav upp efter ca fyra/fem timmar i backen...


Onsdag

Blåste något fruktansvärt även denna dag och de bildades alldeles för mycket nya vallar i backarna, dessutom var blåsten iskall. Och inte nog med de fick man knappt sova pga att de var någon som låg och irriterade mig...


Torsdag

Näst sista dagen i backen. De regnade och var varmt hela dagen så de blev lite smådrygt att åka. De var så drygt att jag fick känningar i ryggen vilket typ aldrig händer annars. Dessutom fick jag ont utav pjäxorna så aldrig en hel vecka i dom nå mera...


Fredag

Sista dagen i backen och sista natten i stugan. Gjorde världens vurpa och landade på huvudet, med ansiktet ner i snön innan jag flög vidare ca två meter. Tack vare denna vurpa så har jag fått ont i nacken och konstiga utslag i halva ansiktet. Tror de hade någonting med snön att göra.


Lördag

Städdag typ. Packade ihop allting och lämnade fina Tänndalen för att åka hem igen. Man kastades direkt in i vardagen och verkligheten med tanke på att jag fick börja jobba direkt. Nu sitter jag och lyssnar på lite halvdepp musik och dör av dessa kliande utslag, blir nog att kika på nån film och se till att orka med jobbet imorn. En positiv sak just nu är att man har blivit inbjuden på middag hemma hos Biskop Tomas Söderberg i Västerås!


Så då var denna fina vecka över så nu är de bara att ladda inför nästa långlediga vecka (16)! :)


<3

Av Elin Alzén - 3 april 2010 09:15

Nu har de gått nio månader sen du gick in i nästa värld. Ibland känns de som att de hände igår men ibland känns de också som om de var evigheter sen. Jag saknar dig någonting otroligt mycket. Vissa gånger när jag är i Borlänge tänker jag spontant att jag ska åka och hälsa på dig men sen går de upp ett ljus i mitt huvud och jag blir ledsen istället. För mig kommer du alltid att finnas i den där lägenheten.

Jag tittar på dig varje dag för du finns med mig överallt. Du sitter på min anslagstavla men jag ska rama in dig istället. Sätta dig i en fin ram.


Det är påskafton idag och de kommer vara första påsken utan dig. Jag kan inte skicka ett sms till dig utan jag får tända ett ljus innan jag åker vidare. Jag saknar dig så oerhört mycket!

Du finns i mitt hjärta vart jag än går och jag älskar dig oerhört mycket.

Du lever inom mig mor! <3


   



Fan, vad ska jag ta mig till
Framtiden närmar sig
Jag vet inte vad jag vill
Eller hur jag ska klara mig
Jag önskar att jag kunde se
Vad jag är om 10 år
Kunde veta om jag skulle le
Eller om jag kanske skulle spara mig en heldel sår

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan vara så svårt att vara 20år

Magnus Weideskog - 20 år

Av Elin Alzén - 3 april 2010 00:17

Sitter här i mitt rum i Rättvik och kan inte sova. Det snurrar tusen tankar i mitt huvud och jag kan inte få någon ordning på en enda. Ibland, ganska ofta, önskar jag att jag kunde sluta tänka. Allt vad jag tänker på betyder så oerhört mycket för mig och det är väl därför jag inte kan sluta tänka..


Om ca nio timmar åker jag bort från Rättvik och Siljansregionen för att spendera en hel vecka uppe i Tänndalen. Där hoppas jag att jag kan ordna upp en del av allting som gör mig ledsen och förvirrad..


Så nu ska jag försöka tänka lite så att jag kan få sova denna natt för de är vad jag behöver om jag sedan ska tillbringa en vecka i en liten stuga tillsammans med fem andra..

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

RSS


Skapa flashcards