Alla inlägg under oktober 2010

Av Elin Alzén - 21 oktober 2010 00:18

De har varit en tokjävlig dag idag. Ingenting har gått min väg och de kommer nog fortsätta så ett tag. Tänkte ju sätta mig med cadden och försöka bli klar med uppgiften som ska in på söndag och de gick seriöst åt helvete! JAg satt inne i datorsalen och svor och var riktigt förbannad. Mina vänner blev nog ganska förvånad över hur jag reagera för jag brukar inte bli arg lr vara grinig om jag inte har anledning till de. Men men fick tillslut iaf klart de med lite hjälp att Challe och Robin!


Var och tränade fotboll idag också och de känndes riktigt bra trots att jag fick ont överallt, dom skjuter ju så hårt. Men de är roligtoch jag kommer garanterat fortsätta :)


Nu blir de att sova gott och ta de lilla lugna imorn när jag sitter vid datorn för att cadda lite till..

Av Elin Alzén - 19 oktober 2010 21:02

Är glad, lycklig, arg och ledsen, allt detta på en och samma gång.

Sjöslaget blev oerhört lycket och jag hade inte kunnat tro att de skulle bli så bra. Har fått många nya glada kompisar. De blev ett dygn utan sömn och sen bodde man ju vägg i vägg med "Kapten" och de var väl mindre roligt. Men men fanns ju en massa andra folk att vara med där så han blev fort glömd. Jag tror att denna resa väckte så oerhört många känslor, både bra och dåliga men men de är sånt man får ta när man knappt hinner äta eller sova för att man ska hinna med att umgås med allt och alla!


Av Elin Alzén - 12 oktober 2010 19:52

Trevlig dag i skolan idag. Har varit ovanligt pigg för att orka sitta på en föreläsning...

Denna vecka händer de lite roliga saker. Börjar med träning imorgon men kommer nog bara titta på med tanke på att jag precis har blivit av med smärtan i ljumsken.

på fredag är man ledig och på lördag åker jag en sväng till Avesta för lite STUM-möte. sista inför alla helgona helgen :) efter mötet blir de att åka tillbaka hem till Eskilstuna för att börja ladda inför SJÖSLAGET 2010! en studentkryssning med massa underbara människor. De fins dock en peron jag ska försöka undvika under kryssningen men de borde heller inte bli några problem :)



Av Elin Alzén - 10 oktober 2010 13:11

Då var de söndag igen och sista dagen på denna veckan. Helgen har varit toppen, i fredags var vi, ett gäng från klassen och tjocke, till de så kallade äventyrsbadet här i Eskilstuna och roade oss i flera timmar. efter de så gick jag hem för att äta och sen tog jag en prommenad hem till Johannes för att titta på film :)

Igår så var jag hemma hos robin och fixade ovven och sen åt vi tacos och de var verkligen gott! Kändes som en lyx för kroppen när man började äta de efter att ha ätit helt klassisk studentmat hela veckan..

Idag blir de fotbollstränging men tror ajg ska ta de lite lugnt med tanke på den irriterande hostan jag fick under förra träning :)


Sen har dagen som vi väntat på så intensivt äntligen kommit!

Grattis Maria och Daniel till lille Wilda :)

<3

Av Elin Alzén - 8 oktober 2010 01:06

De har väl knappt ungått någon att jag har börjat träna. Jag har börjat spela fotboll i IF Verdandis damlag och än så länge trivs jag väldigt bra med de. Jag har blåmäken och träningsvärk i hela kroppen så de lär ha varit en riktigt bra träning :)


Äntligen är man klar med skolans dryga ämne ritteknik. Trots att jag inte är så väldigt bra på de så tyckte jag att de var riktigt roligt vissa stunder.


Idag har jag tagit de rätt lugnt i skolan. De var visst dags att hämta ut ovven så jag ska väl sitta och sy lite till den imorgon.

Jag Robin och hans flickvän tog en tur till IKEA och Västerås. Jag råkade ju köpa upp mig på lite fler lampor och en till spegel så nu är snartmig lägenhet som jag vill ha den :D

Fattas nu bara en rullgardin, gardinstång och gardiner i sovrummet och sen kan man flytta in där på heltid :) Lite mattor skulle onte heller sitte fel och ett skrivbord att ställa datorn på sen så kommer jag leva lyckligt i min lägenhet :)


Vi var även och tittade på en 3D biofilm där i Västerås och den var trevlig förrutom att jag inte riktigt hände med i allt som hände, var nån zombifilm och jag brukar inte titta på sånt men de är allt bra häftigt med 3D effekterna..


men tar man allt lite då och då ser allt ut som de löser sig :)


Nej nu ska jag sova igen några förlorade nattetimmar då jag bara sov 40 minuter natten tills idag så :P

Av Elin Alzén - 3 oktober 2010 19:25

Jag sitter nu och tittar på Smallville och är helt utslagen efter lagets första träning. Jag har aldrig känt mig så här nöjd tidigare till en träning och jag tror att mycket har med att vi bara är tjejer som spelar. Så onsdag är vårat nästa pass :) Är de någon som kommer att ha sjukt mycket träningsverk så är de då jag!


Nu är de soffan och tv som gäller innan de blir till att sova och starta en ny vecka och nya arbeten.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards