Alla inlägg under december 2010

Av Elin Alzén - 20 december 2010 23:57

Nu sitter jag här igen och dagarna närmar sig jul. På torsdag plockar pappa upp mig i Västerås för att sedan åka vidare till syskonen i Bålsta/Sthlm. Vilket ska bli riktigt trevligt! Jag längtar. Dessutom har jag i princip alla julklappar klara, ska åka och fixa grisens imorgon efter att jag har fikat med Maria på stan.


I lördags sprang jag och Madde runt och j

agade julklappar och köpte till alla utom grisen och Wilda. Efter de så gick vi till Vakteln för att ha lite jukknytis tillsammans med klassen och de blev väldigt lyckat! Efter knytisen så gick vi på eftersläppet på olles för att svänga lite på fötterna. När de började nalkas stängning så fick jag, Isak och Johannes valla hem Alle så att han överlevde natten hemma hos sig istället för i en snödriva. Men efter en bra promenad så somnade ajg gott på soffan. 


Igår så tog jag en promenad ner på stan för att ta bilen och åka hem till Charlotte för att ha lite julmys och dricka glögg och äta pepparkakor och klä hennes julgran! Den blev jättefin. Efter en heldag hos henne så kom jag i säng vid halv ett på natten. 


Idag har jag inte gjort så mycket. Var iväg och sa upp min lägenhet och nu hoppas jag på att jag ska hitta en ny bostad före första april. :)

Av Elin Alzén - 18 december 2010 01:42

Hårfärg: blont i olika nyanser
Ögonfärg: blå

Längd: 164 cm enligt passet
Studerar: innovation och produktdesign på Mdh
Favoritklädesplagg: leggins och nåt till

Har alltid med mig i väskan: nycklar och mobilen, plånboken
Dricker jag läsk dricker jag: Coca-Cola
Tatueringar, piercings:Inget av de
Imorgon kommer jag: köpa julklappar och gå på knytis med klassen
I sommar kommer jag klä mig i: oj, det är långt kvar dit men det blir väl i shorts.
Jag är född: 13 november 

Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: bra fråga
Min all time favoritparfym är: Cool Ice
Nu ska jag: sova så man orkar med morgondagen
Kändis jag på något mystiskt sätt alltid läser om: Ingen..
Höger eller vänsterhänt: jag är självklart högerhänt
Humör just nu: Tröttsam
Sport jag håller på med: Fotboll

Favoritgodis: choklad
Nåt jag absolut inte äter: jordgubbar, böner och fisk
Kläder just nu: öhm, linne och underkläder
Musik just nu: 
Va sa du senast: vi ses väl imorn?
Sommarplaner: jobba, sola, bada
Fisk eller badkruka: fisk
Hur många kuddar: 4 st

Tror du på mirakel: det gör jag
Bio eller promenad: En mysig promenad
Favoritväder: varmt med mycket sol
Det här är jag bra på: prata

Tre saker att ta med på en öde ö: en filt, en bikini och en god vän.
Morgon eller nattmänniska: Inget dera

Spara eller slösa: Helst spara men jag slösar nog mera. 
Vad är viktigast för dig: Familjen 
Singel eller tillsammans: Singel 
Hur är din drömkille: snäll, omtänksam, vet vad han vill med livet och gör så att det händer. Kärleksfull och kan göra allt för den han älskar. 
Finns det liv på andra planeter: Kanske
Hur många barn vill du ha: två
Är du kittlig: Jo, tyvärr så är jag de överallt

Snarkar du: bara när jag är förkyld
Stjärntecken: skorpion
Rädd för insekter: beror på vilka
Äckligaste djuret: spindlar och ormar
Chips, morötter eller godis: chips med dipp är ju absolut godast men där funkar även morötter.
Pizza eller hamburgare: Pizza kan vara väldigt gott ibland.

Skriver du dagbok: Inte längre har ju bloggen
Stökigt eller välstädat: Välstädat!
Gungar du på stolen: Nej
Skulle du kunna hoppa Bungyjump: är höjdrädd
Vilken hand håller du gaffeln i: Höger
Hur många syskon har du: 4, tre äldre och en yngre   

Av Elin Alzén - 16 december 2010 21:18

Att ett namn kan hänga med än idag. Jag vet inte hur de kom till men jag har aldrig fått heta Elin av familjen Ryrström utan Emil. Jag vet inte ens hur de kom till men jag har vant mig vid att heta de när man träffar dom. 


Numera lyssnar jag knappt  längre då folk säger Elin till mig men de beror på att de finns för många utav oss, i klassen och på fotbollen får jag heta Alzén men av lärarna är man "den där". Men så länge man har nån att prata med så är jag nöjd oavsett vem de är. 

Av Elin Alzén - 14 december 2010 22:09

Nu är det snart läggdags för imorgon har vi cad-tenta vilket jag verkligen inte ser fram emot. Men de är en annan dag. Idag har jag haft lite mys hemma hos Emma där vi åt pepparkakor och drack julmust. Började med att Madde bjöd in mig och de var väl klart jag skulle med. Vi pratade om allt mellan himmel och jord men hamnade hela tiden på området killar och sex, konstigt va.. 

När Madde hade dragit så satt jag kvar och vi började prata om gamla minnen man har om de personer som har lämnat oss, och sen pratade vi om en massa personliga tankar och upplevelser. De kändes så oerhört skönt att få prata ur sig om sånt där för de är sällan man gör. Men i största allmänhet så hade vi de mysigt :)

Av Elin Alzén - 12 december 2010 21:36

Jag har aldig varit så här slut i kroppen tidigare efter en träning. Vi har tränat oerhört mycket rygg och magmuskler idag och jag kan lova att jag inte kommer att kunna ta mig ur sängen imorgon! Eller de kommer vara ännu värre på tisdag, sen på onsdag kör vi igen.


Var en sväng till skolan efter träningen och skulle titta på film och insåg att de satt mer än nio personer i klassen och skrev på rapporten som ska in imorgon.. Åh vad skönt de ska bli när allt är över! 

Nu sitter jag hemma och tittar på Beck och känner mig oerhört trött, och om jag skulle vilja byta ställning så ramlar jag omkull :)

Av Elin Alzén - 11 december 2010 23:51

Igår var en bra dag! De börjar med att jag träffar syrran och Wilda. Och när Maria är på föreläsning så umgås jag med lilla hjärtat. Till lunch tog vi tre en sväng på stan. 

Efter de så blev de plugg fram till halv åtta. Men när jag och några ur gruppen satt och skrev på rapporten så blev de tjafs mellan mig och en till för att han inte kunde förstå att man inte flyttar andras mappar i datorn. Så efter att jag blev sur och sa till honom så skrattade han bara åt mig och sa att jag var korkad och lättstött. 

Vilken idiot! på måndag försvinner han från fb :)


På kvällen gick jag och Mattheus till Pepperoni för att köpa pizza och strax efteråt anlände Robin, Johanna och Johannes och när vi var klara så gick vi hem till Robin och Johanna för att titta på idol. När idol väl var över så tittade vi på en helmysig och söt film "despicable me". 


Idag har jag gjort typ ingenting mer än att ha åkte till Pascal för att hämta tvn och den är gigantisk! Den tar nästan upp all plats på min tv-bänk. Men den är härlig (:

Av Elin Alzén - 9 december 2010 21:13

Pascal är en ängel! Han kom fram till mig igår och frågade mig om jag var sugen på att köpa hans tv för billigt pris, med tanke på att min gick sönder häromveckan. Den är helt ny och så är de en 42 tums tv.

och jag får den till kompispris och så får jag ta den på "avbetalning" :)

Av Elin Alzén - 9 december 2010 21:07

Jag hängde precis in min julklapp som jag beställt till mig själv i garderoben. När jag kom hem och såg att de låg ett litet paket så slängde jag bara av mig alla kläder för att få testa klänningen. Inte nog med att den är så toksnygg den satt perfekt på mig också! Det enda som fattas mig nu är en snyggare, smalare kropp och sen så jävlar är de rätt plagg på finsittningarna framöver :)

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards