Alla inlägg under februari 2011

Av Elin Alzén - 8 februari 2011 14:27

Blev ett riktigt spännande besök hos optikern idag. Hon som gjorde synundersökningen konstatarade väldigt fort att jag behöver glasögon och hon var förvånad över att jag inte redan har ett par att använda.

Glasögonen kommer gå på ca 5000kr och dom berättar då att om jag inte har en medsökande till glasögonen så får jag inte ta de på avbetalning men de är tur att jag har syrran! Hon ställer alltid upp och de är jag väldigt glad över!

Så nu blir de två veckors väntan innan jag får mina glasögon och kan börja se bra igen och förhoppningsvis så kommer mina spänningar i kroppen släppa när ajg slipper anstränga mig för att se :)

Av Elin Alzén - 7 februari 2011 22:10

Tänk vad man lär sig och tar efter andra.

Idag har jag gjort absolut ingenting utöver de jag var tvungen till, som att gå på föreläsningar som inte ger en någonting och sen försöka plugga matte inför tentan. Just nu ligger jag i soffan och tittar på tv och inser att de är för ljust i rummet trots att alla mina lampor är dolda bakom de saker som inte finns. Inser att min kompis har påverkat mig väldigt mycket när de gäller att titta på film i mörker för jag måste i princip släcka lyset för att kunna trivas.


Imorgon blir de lite att göra, som att sitte på en föreläsning där man knappt ser vad som är på tavlan oavsett vart i rummet man sitter, sen ska man vidare till optikern följt av duggaplugg inför fredag. Men känns som jag pluggar i onödan för jag förstår som vanligt ingenting av någonting..

Av Elin Alzén - 6 februari 2011 22:21

Har haft en riktigt tråkig dag idag, men jag tror att jag har behövt de. Det enda jag har gjort idag var att börja skruva ner hyllorna från väggen i sovrummet, men jag tröttnade ganska snabbt och de slutade med att jag tog ett bad och sen la mig på soffan för att titta på vem vet mest följt av ett par filmer i väntan på solsidan och wallander. 


Igår däremot hade jag en riktigt bra dag. 

Började med att köra ett lass till Vakteln och sen blev de städning och diskning innan Malin kom över för att äta lite mat och mysa film och popcorn. Jag tror att jag körde hem henne vid ett halv två någon gång inatt. 


Nu sitter jag och försöker komma underfund med lite olika idér till naturkunskapsdelen i skolan och de står helt still när man kollar på listan för förra årets inlämningar. Vi får ju inte ta nåt utav de så de blev lite klurigt..

Av Elin Alzén - 5 februari 2011 14:03

Känner mig duktig nu när lägenheten börjar bli tom och andra lasset är kört. Men nu har jag väldigt ont i hela kroppen och foten börjar kännas av lite lätt. Jag tror jag har burit lite fel men de är smällar man får ta när man inte tänker sig för..


Pratade även med kvinnan som brukar kalla sig min mormor men idag hette hon visst Rut när hon ringde. Detta bevisar vem hon är. och inte nog med att hon var otrevlig utan hon la på i örat på mig också. Jag vet nu att jag inte behöver höra av mig till henne längre! Jävla kärring!!!

Av Elin Alzén - 4 februari 2011 23:18

Jag började dagen med en fika tillsammans med Maria Ahlin och sen spenderade vi halva dagen med att ränna runt på stan och umgås. Vi var dessutom och tittade till min lägenhet på Vakteln som jag ska flytta in i nästa vecka. 


Jag har även börjat packa ner alla saker i min nuvarande lägenhet och jag körde även iväg mitt första lass till nya lägenheten. De kändes bra när jag började fylla skåpen med porslin och saker men har så få skåp till skillnad mot nu så jag vet inte riktigt vad jag ska göra av allting.. 


Jag har dessutom varit och bokat synundersökning som kommer ske på tisdag. Jag har också lagt undan ett par bågar som jag vill ha. 


Hjärtats doppresent kom idag också och den var jättesöt tycker jag, hoppas också att hon kommer kunna uppskatta denna då hon blir lite äldre och börjar använda den :)

Av Elin Alzén - 4 februari 2011 02:37

Jag har börjat tänka på en sak och de är varför de är så lätt att rubba sina sovrutiner. Likadant med mat. Jag är vaken till två på nätterna jag äter med tio timmars mellanrum och inget av detta är bra. De slutar bara med att man kommer sluta med att ens försöka hålla rutiner..


Idag har varit en bra dag. Har fått umgås lite med W och syster och de var väldigt skönt att få umgås med bara W. Jag känner mig så lugn tsm med henne och de är vad jag behöver just nu känner jag. Och de är otroligt vad jag tycker om den tösen.

Nästa helg är de dop för henne och jag hoppas verkligen att doppresenten ska komma i tid! 


Dessutom så flyttar jag till stan nästa helg så de blir till att packa nu i helgen för i veckan blir de mycket att göra med tanke på duggan vi har på fredag. 


Sen har jag gjort någonting jag borde ha gjort för två år sedan. Jag var till optikern för att höra mig för lite men imorgon ska jag boka tid för synundersökning. Dessutom har jag hittat ett par bågar som jag vill ha. 

De bästa med optikern är att man får ta de på avbetalning och sen börjar man betala i april och de är då jag har pengar över. :)

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

RSS


Skapa flashcards