Alla inlägg under mars 2011

Av Elin Alzén - 25 mars 2011 15:50

Nu har halva dagen gått och jag ligger i soffan framför tvn och undrar hur länge jag kommer hålla mig vaken. Kom hem sju imorse efter en natt på IDT med syster och hjärta. Blev två halvkorta promenader vid tolv och fyra inatt. allt för att fröken ska kunna somna. Halv elva blev de till att göra sig klar och bege sig till skolan där jag träffa David och när jag pussa hejdå till fröken och syster så gick vi iväg för att äta lite lunch. Sen umgicks vi resten av eftermiddagen för ingen av oss fick mycket gjort i skolan. 

Så nu ligger jag på soffan och är oerhört trött så jag hoppas att jag kan ta en powernap för att sedan kunna få lite ordning på lägenheten. Ett som är säkert är att de är oerhört tomt här och att ajg är oerhört glad över dessa dagar med bästa syster och liten fröken

<3

Av Elin Alzén - 25 mars 2011 01:00

Torsdag natt och jag sitter på IDT, eller IDP som syrran säger.

Vilket slit Maria håller på med!

Vi kommer sitta här hela natten och de mista jag kan göra för henne är att vara närvarande och att kunna se till så att lillfröken sover. För mig spelar de ingen större roll om jag ligger hemma i soffan och inte kan sova eller vara i skolan hela natten.

Jag har hursomhelst mattetenta imorgon och vi får se hur de blir med den. De enda jag vet är att jag måste sova så jag inte blir sjuk för nästa vecka blir de lite sömn med tanke på nästa tenta jag har då på torsdagen.


Var ute på en kort promenad för någon timme sedan för att få W att somna men tji fick man för de. Jag hann gå från skolan och hem och halvägs tillbaka innan hon slog igen sina blå.


Ett som är säkert är att jag kommer sakna båda två imorgon, då de blir hemfärd för mor och dotter, och jag återigen får ensamrätt på mina 26 kvm..

Av Elin Alzén - 23 mars 2011 21:27

Skön dag :)

Börjar med att klockan ringde vid sju så att jag fick se gårdagens bb. Efter de blev de frukost och sen skolan. Väl i skolan så gjorde Maria de hon kunde medans jag föredrog att sitta med Wilda. Åt lite lunch och en prommenad senare så börjar jag plugga lite matte. Men jag känner de att jag kommer faila även denna tenta så är inte alltför pepp på att plugga heller.. men men.. Har iag haft W näst intill för mig själv hela dagen och jag vet inte hur många gånger jag har varit på väg att somna. Hon gör mig lugn i hela kroppen och jag älskar de.


Nu ska jag nog plocka fram lite böcker och skriva lite mer innan de blir tvn för resten av kvällen :)

Av Elin Alzén - 22 mars 2011 19:28

Så var ännu en dag slut. Har fått umgåtts med Maria och Wilda hela dagen. 

Nu ligger W och myser i min säng och hon borde somna snart så trött som hon är. Syrran ligger i soffan och tittar på tv medans jag sitter här och njuter av sällskapet. 

Sen har Wilda hittat en ny kompis i björnen Björgel :)

 

Av Elin Alzén - 21 mars 2011 17:41

Känner mig lite duktig idag faktiskt, även om jag inte har fått någonting gjort i skolan så är jag nöjd. 

Jag har skrivit klart mitt cv och även sökt jobb uppe i Dalarna på Clas Ohlsons lagret. Så om jag får tjänsten så är de bara att välja om jag vill tillbringa sommaren i Dalarna eller i Eskilstuna för jobb finns på båda ställen :)


Nu ska jag ta och dra fram vampyren till dammsugare och ta några snabba drag så att de är rent när Maria och Wilda kommer imorgon. Sen bädda och plocka fram handdukar.. Har lite att göra nu :)

Av Elin Alzén - 21 mars 2011 11:35

Då har man haft mardrömmar och sen förlorat ännu en vän. Dagen började ju väldigt bra med att dessutom missa den extrainsatta kalkylföreläsningen. Men vad gör de när läraren är en elak skåning som tycker om att klanka ner på sina elever? 


Hur som helst så blir de mat nu och sen iväg till skolan för att plugga lite kalkyl och mekanik så man iaf klarar minst en av tentorna! Mekaniken är ändå den viktigaste för den ger flest poäng. 


Igår var de fotbollsträning! Jippi!! Eller inte. Jag gjorde min absolut sämsta träning hittills men de kanske fanns en anledning till de för de blev för må¨nga tankar om var jag behövs bäst den helgen i april som jag har planerat att åka till Dalarna. 

Av Elin Alzén - 20 mars 2011 11:59

Ett litet brev och man e helt borta ur ens liv.

Sex års vänskap betyder visst ingenting. Men de är hans val. Jag ska inte behöva bli ledsen över att han e korkad och dum. Men jag förstår inte hur folk tänker ibland. Men men jag får ta de att jag precis har förlorat en bra vän, eller ja bra och bra är han ju inte om han gör såhär. Men jag är i alla fall raderad ur hans liv och de får han väl leva med..

Av Elin Alzén - 20 mars 2011 11:47

Fan vilket skit. Varför kan man inte dela på sig och vara på flera platser samtidigt. Jag tackade ju ja till att åka till Dalarna och sitta i presidiet under DestriktsÅrsMötet och igår fick jag reda på att de är samma helg som fotbollscupen. De som är jobbigt är att jag måste vara på båda platserna samtidigt.. För jag måste till DÅM för att ha en chans att komma in i styrelsen medans dom inte har någon målvakt i cupen.. Vad kan jag göra ? :O

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards