Alla inlägg under oktober 2011

Av Elin Alzén - 15 oktober 2011 02:19

Jag har ibland funderat över min egen blogg och en kommentar jag själv har fällt över den är: "Min blogg är som att läsa Bibeln!" Och de kan jag ibland också tycka med tanke på att de är mycket text som man ibland inte förstår sig på med tanke på att jag formulerar mina meningar väldigt konstigt ibland, sen så har jag sällan bilder! Och de måste jag börja ändra på! 

Att läsa en blogg där de inte finns annat än en rubrik och sedan en löpande text, hur kul är de liksom?! Dags för en förändring kan jag själv tycka för här ska jag inte ha några Bibelinlägg heller!


 

Av Elin Alzén - 15 oktober 2011 01:10

Ett är ju säkert och de är att man känner av när man inte är välkommen. Jag har idag insett att jag borde bli en person som väljer dom jag umgås med för de sluta oftast med att jag sitter i ett hörn och inte säger någonting, och när jag väl öppnar käften så får man inget svar eller så är de bara någon som låtsas lyssna för att göra en glad.

Min myskväll som jag skulle ha slutade i en stor flopp! 

Men jag är glad att jag fick prata med finaste Linn en sväng och de toppade min dag iaf!

Av Elin Alzén - 14 oktober 2011 00:17

När "hyresgästerna" flyttar ut så flyttar jag in...... på min Ektorp-soffa :)


Helt plötsligt har alla mina sovkompisar åkt ifrån mig! Julia är hemma i Finland och jag har ingen som helst aning om när hon kommer hem igen och Emelie åker till Jönköping och till David imorgon och hon blir borta tills nästa torsdag..


Så i en hel vecka är jag helt ensam i min lägenhet och de ska gudarna som vet om jag klarar av.. FÅr se till att ha fullt upp på dagarna så att jag är helt slut på kvällarna och inte hinner känna av ensamheten som ligger som en mantel över mina 26 kvm. Men de är inte direkt svårt att inte ha någonting att göra då jag har en matteinlämning och en hållfinlämning till nästa vecka och en materialinlämning till veckan därpå. 

Av Elin Alzén - 13 oktober 2011 23:50

Att människor är idioter vet vi ju sen tidigare men att köra mot rött är ju dödsdömt..


Efter en riktigt slö morgon då Minnie väkte mig på tok för tidigt och sen efter de så fick jag halvsova i en liten stund till. Halv elva bestämde vi (Emelie & jag) oss för att kliva upp och göra frukost/lunch innan vi gick ut på promenad i Eskilstuna. Strax innan två bestämmer vi oss för att åka till Västerås för att lulla runt på stan och kika lite i affärer! De slutade med att jag hamnade på REA avdelningen inne på H&M (Divided) och hittade världens finaste kjol som jag bara var tvungen till att köpa och mycket riktigt den satt som en smäck på mig och 100 kr senare gick jag ut med den i en påse. 


Hemresan slog då alla rekord av klumpighet, inte från min eller Emelies sida, inte från busschafförens sida heller utan från en moppedists sida då han "råkade" köra mot rött och höll på att bli överkörd av bussen som vi satt på. De var en jävla tur att chaffören såg mopeden i tid och tur i oturen så tvär-stannade mopedisten och hann backa en halvmeter och därmed överlevde utan skador! 

Hjärtat satt uppe i halsgropen på både mig och Emelie och jag kan lova att vi sa ingenting till varandra på flera minuter! Vi satt nämligen längst fram på övervåningen och därmed ser man allting som händer! Jag har nog aldrig varit såhär rädd någonsin tidigare!!

Av Elin Alzén - 12 oktober 2011 22:16

Idag har de hänt! Efter halva träningen fick jag uppleva någonting som jag aldrig har varit med om tidigare. Jag fick kramp i min ena vad! Jag står och försöker sträcka ut foten men tappar balansen och lägger mig på golvet och ojjar mig över att de spänner lite konstigt, och de blir ju bara värre då Sacir ska försöka dra ut benet så de enda jag kan göra är att ojja mig lite mer och sen brister jag ut i världens garv. Men ett är är ju säkert och de är att jag ska dricka mer vatten till nästa träning! Men kul hade vi och nu längtar jag verkligen tills söndag kväll då vi är på de igen

Av Elin Alzén - 11 oktober 2011 00:17

Efter en heldag med min underbare vän och vovve så sitter jag nu och myser lite film, popcorn och lite dricka. 

Jag fick lite hemlängtan till de vackra Dalarna så jag var bara tvungen att sätta igång "Masjävlar". Att bara se Rättvik och Siljan och lyssna på klangen i dialekten får mig att vilja åka hem men som tur är så åker jag dit om några veckor. Så jag kan ju passa på att komma in i mitt dalmål nu och se om de är nån större skillnad mot vad de e jag pratar nu..


Nej nu ska jag lägga mig i soffan och sen får vi se när jag somnar. 


Go natt me er folket :)

Av Elin Alzén - 9 oktober 2011 23:48

Får säga stort grattis till mitt lilla hjärta som idag fyller 1 år! Hon har verkligen blivit en stor flicka! <3


(Här kommer ett par bilder som jag har fått varit med och tagit under året)


Finbesök i Eskilstuna
 


Så här glada kan man vara vid fyratiden på natten i Prototyplabb
 

 
Midsommar i Leksand och självklart ska man köra Kettcar om man får möjlighet


Wildas födelsedagskalas


 
Mums med grädde, kakor, jordgubbar och banan!



Bollar är roligt att leka med! 

Av Elin Alzén - 9 oktober 2011 23:20

Nu har ännu en helg passerat och jag har ännu en helg haft fullt upp! Men denna gång har de inte handlat om jobb utan mig och familjen! 

I fredags så var de först fotboll som gällde och när matchen var slut så drog jag och ett gäng vänner till en kompis som fyllde år, vi var på lite olika ställen under kvällen och de slutade med att jag gick och la mig vid halv fyra på lördagsmorgonen.


På lördag dag så begav jag mig ut till Fröslunda IP för att delta på Verdandis avslutningsfest! Vilket var riktigt trevligt. Men efter bara någon timme så insåg jag att sommaren verkligen var över så jag begav mig hem för att klä på mig massor av kläder! Nu är både mössor och vantar och halsdukar framplockade! 


Senare på kvällen hoppade jag på tåget och åkte till Stockholm dör min syster snällt mötte upp mig på centralen. De blev en riktigt mysig kväll/natt och morgon i Jakobsberg innan vi åkte vidare till Bålsta för att gratta liten fröken som imorgon fyler hela ett år! Flickan blir ju stor nu! 



Väl hemma i Eskilstuna så åkte jag, grisen och far till Max för att äta lite mat och umgås lite innan vi åkte och lämnade mig hemma och dom fortsatte upp till Dalarna och Leksand.


Nu på kvällen blev jag riktigt rastlös och jag gick ner i källaren för att leta efter ett par tröjor i mitt förråd men de slutade med att jag plockade fram adventsljusstakarna och julgardinerna och la dom på hyllan för att slippa leta efter dom om en och en halv månad. I övrigt så fick ajg med mig hela min vintergarderob upp så nu är de dags att rensa i garderoben igen så att kläderna går in! 

Ett som är säkert är att vintern verkligen är på ingång och de är jag inte så jätteglad över! 

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

RSS


Skapa flashcards