Alla inlägg under april 2012

Av Elin Alzén - 17 april 2012 23:04

Nu har vi bokat in en tripp till Bålsta! Jag ska äntligen få träffa lillskrutten Willemo och sen få mysa med lilla (stora) Wilda och snacka skit med storsyrran med make! Blir förhoppningsvis en sväng till mammas grav.


Sen har jag nästan helt planerat in fyra dagar i Dalarna och Leksand! Om allt går som de ska så ska jag upp och hämta ett stipendium från Aspeboda och då kan man ju ta flera flugor på samma gång, typ som att hälsa på fosterföräldrarna och sen åka hem till pappa och bror. 


Så om allt går som planerat så har mer eller mindre hela familjen fått träffa Micke och avgöra ifall han duger ;)


Idag kom även beskedet att jag har fått sommarjobb och de innebär att jag kan betala av skulden på datorn och sen spara undan en massa pengar och går de som vi önskar så blir de någon resa utomlands! 

Av Elin Alzén - 15 april 2012 00:30

När ljusen sakta brinner ner,
en önskan från vårt inre
 formar sig alltmer.
Hör varje hjärtas tysta bön;
 Vi vill allt mer få mogna,
växa till i tro

Av Elin Alzén - 14 april 2012 23:51

Dubbla täcken, dubbla kuddar samt dubbla madrasser och ändå så är man minst dubbelt så trött till skillnad mot hur de brukar vara då man är på läger. Idag har de varit fullt upp med lite utelekar, samarbetsövningar samt lite workshops. Nu på kvällen har vi firat mässa samt dansat lite på gårdens dirro och nu är de film. Jag smet dock iväg till rummet med jämna människor då jag är så trött som jag är och sen är de rätt drygt att vara igång från halv åtta på morgonen till sent på kvällen. 

Imorgon väntas hemresa och mys med pojken. Helt galet vad man kan sakna någon människa så mycket som jag saknar honom. <3


Nu ska jag packa ihop lite och sen göra mig klar för sängen för imorn ringer klockan senast 07.30

Av Elin Alzén - 14 april 2012 00:54

Nu ligger jag här i Rättvik och på Stiftsgården och saknar min pojkvän. Enda gången jag inte är tillsammans med honom är när jag åker iväg för att jobba och nu har de blivit för många helger i rad och har ännu en helg inplanerad om ca två veckor


Hur som helst så har JUM 2012 dragit igång och vi ledare är redan trötta. och är man utmattade efter en kväll och har ett och ett halvt dygn kvar så undrar jag hur söndagen kommer kännas i kroppen. Skönt iaf att man åker bil till Västerås så man inte behöver komma ihåg att byta tåg efter vägen. 


Nu ska jag göra ett försök att sova så man orkar med morgondagen som börjar typ 07.30 och slutar runt 00.00-02.00


God natt och sov gott :)

Av Elin Alzén - 11 april 2012 15:53

Jag tror jag är rätt bra på att lösa mina egna problem. Har länge suttit och funderat på hur jag ska göra för att kunna använda min tv som skärm nr2 till min bärbara dator och nu efter att bara suttit och pillati ca två minuter så hittade jag knappen för de! Så nu kan jag titta på film på tvn samtidigt som jag skriver rapport! :)

Av Elin Alzén - 10 april 2012 20:19

Tänk vad tiden går fort! Idag har jag och Micke varit tillsammans i hela fyra månader.

Och hur firar man de tro? Fyra månader är inte någon speciell sak att fira men de är heller inget att ignorera. Än så länge har jag umgåtts med pojken i hela fyra timmar innan han var tvungen att bege sig till gym, klippning och handboll. Under denna tid så har jag tittat på OC och umgåtts med Simon och Dennis och fixat middag: "Fläskfilé med fetaostsallad" som är en av de rätter som Micke älskar, men vi fick visst njuta av den var för sig för han har haft fullt upp som sagt. 


Nu inväntar jag pojken och då blir de väl lite Vampire Diaries och sen sova. 


Hoppas ni har haft en trevlig dag! :)

Av Elin Alzén - 7 april 2012 15:06

Så var de påskafton igen! Just nu för ett x antal år sen hängde Jesus på korset och de firar vi idag med att äta en massa mat och bli tjocka för en dag. 


Denna dag började som vanligt med att Mickes mamma kommer in och väcker oss med att prata om ingenting. Sen när vi väl klev upp blev de skinkmacka och kaffe till frukost och sen efter de så blev de sängläge och lite Vampire Diaries säsong 2. Ikväll blir de påskmat med Mickes föräldrar innan vi eventuellt ska över till en kompis till Micke. 

Känns som om denna påsk kommer bli lugn och inte speciellt högtidlig! 


Glad Påsk på er iaf! :)

Av Elin Alzén - 5 april 2012 22:59

Jag ligger nu nerbäddad i Mickes stora 180 säng och tittar på Vampire Diaries och njuter av att inte behöva tänka på så mycket. Jag har tidigare idag kompletterat en projektrapport och hoppas på att den ska bli godkänd!

På tal om skolan så har jag ett litet problem och de är att jag läser 200 % denna period. Känns som om jag borde minska ner de till iaf 150 % men då är frågan vilken kurs jag ska ta bort, men de där löser väl sig förhoppningsvis!


De här är nog första gången som jag inte träffar familjen under en påsk. Jag åker ju inte upp till Dalarna som jag hade hoppats på för att pengarna inte räcker till. Istället så har jag och Micke bosatt oss hemma hos honom där vi kommer få god mat varje dag utan att själva stå för matlagningen! Känns dock som om jag kommer bo i Mickes säng större delen av påsken.


Men nu ska jag knyta mig så god natt och Glad påsk! :)

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards