Senaste inläggen

Av Elin Alzén - 18 juli 2014 07:53

Mitt nya jag började i förrgår och jag tänkte beskriva en enkel vardag i mitt liv (i matväg)..


Väckarklockan ringer 07,15 och då börjar jag med att kliva upp koka en kopp kaffe, dricka en liter vatten och klä på mig framför en dålig kärringserie på tv (avslutade desperate housewife igår). 


När jag väl har fått i mig vattnet och kaffet så blir det ca 25 min löpning i spåret och när de e för jobbigt så saktar jag ner  ;)


Väl hemma igen blir det en dubbelmacka med Leksands knäcke till frukost och en dusch. Klockan två blir det en likadan macka som till frukost (måste fixa nyttigt pålägg så man varierar någonting)


På kvällen när Mikael kommer hem så äter vi den mat vi orkar laga för dagen, dock inget med pasta ;)


Har lyckats gå ner ett halvt kilo sen i söndags..

ANNONS
Av Elin Alzén - 17 juli 2014 13:25

Jag har semester nu tills den 8:e augusti och jag råkade lova mig själv att göra något bra för mig själv.. Så igår började jag springa, för att få en lite slimmare kropp och bättre flås. Har man träningsvärk dag ett så springer man bort den dag två och sen har man dubbelt så ont i kroppen. Träningsvärk delux!

Sen på detta blir det ett smalare kaloriintag och sen får vi se hur det slutar, har hittills gått ner 7 kg (oerhört sakta och säkert) totalt sedan jag började att tänka mig för i matväg. Jag har ju även glömt bort det nyttiga ett tag nu och det resulterar i att jag går ner några hekton mellan stunderna jag väger mig. Men det är inte riktigt vikten som spelar roll, det är hur man tycker sig se ut själv (anser jag), och jag är faktiskt ganska nöjd med mig själv! :) 

ANNONS
Av Elin Alzén - 3 juli 2014 09:18

Min vackra mamma. Som tiden går och tankarna slutar aldrig att snurra. Jag saknar dig och älskar dig och jag kan fortfarande inte förstå att du är borta.


Saknaden är stor och inget kan ersätta den <3


 

Av Elin Alzén - 5 juni 2014 04:52

Idag (natt) kom jag på varför jag har ett manligt yrke och det är enbart för att jag inte trivs att jobba med tjejjer. Det blir för många viljor och det är för många som "vet bäst". Även om jag kan en hel del på mitt jobb så tror hon den nya att hon vet bättre än mig. Jag sköter mitt, jobbar för typ 3 personer (kanske var att ta i men ändå så jobbar man mer än för en person) men ändå så tycker de andra att dom har för mycket att göra när de knappt gör en mans jobb.. tur att man blir ensam tjej på jobbet efter semestern igen :)

Av Elin Alzén - 17 maj 2014 18:44

Nu börjar studenttiderna komma igång igen och jag ska på min sambos systerdotters student och har så svårt att komma på hur fin man ska vara på sånna event. Utgår man från vad jag kan ha på mig så är det två klänningar som kan passa om man hittar en passande tunn tröja att ha på armarna. 


   

Frågan är om någon av dessa kan passa eller om man är för tjock för att ha dom på sig :/


Sen har jag hittat en ny klänning som inte riktigt ännu har kommit ut men kommer snart till butik.


 Frågan är om det kan vara för fint..


Av Elin Alzén - 17 maj 2014 18:12

Saknad och längtan. 


Nu har det gått ca två veckor sedan jag bestämde mig för att skrota min trogna Opel som jag en gång i tiden fick av mormor, hon som sa åt mig att ljuga för alla och säga att jag fick betala för bilen. Jag har under dessa senaste sex år haft en otroligt billig bil som jag många gånger har velat bli av med men samtidigt lagat och behållit. Men de var inte längesedan som vi bestämde oss för att behålla bilen och laga den tills den rasar samman och det var väl det som hände.. När topplocket gick var det dyrare att laga än vad bilen var värd..


 


Med stor sorg i mitt hjärta (eftersom det var helt min egna bil) så får du vila i "bilhimmelen"..

Av Elin Alzén - 17 maj 2014 18:06

Längesedan sist och jag borde nästa bestämma mig för om jag ska blogga eller inte blogga.. Jag tror att jag mest har detta för nöjes skull någon gång ibland. Det är ju som idag då jag helt plötsligt har massor att skriva av mig. Men jag är inte direkt sugen på att ta bort min blogg då jag vet att jag använder denna istället för att skriva dagbok eller använder denna som ett komplement till min dagbok, som när jag har saker att berätta som jag inte vill behålla för mig själv?! hmm.. Jo men hursom så blev det ett rätt onödigt inlägg här iaf men jag känner att jag behöver få det sagt..

Av Elin Alzén - 27 februari 2014 13:46

Att få en heldag utanför hemmet bara vi två är helt underbart! 

Vi gick ut och åt på Bamboo City under alla hjärtans dag samt att vi avslutade kvällen med bio. Att det blev just den 14e som vi gick utför att ha en mysig "bara vi två" kväll var en ren slump, det var den enda dagen som vi inte hade någonting speciellt på shemat. Inge jobb och inget skolarbete som skulle göras. 


Detta blev den kväll som vi skulle ha haft den 10e december men som vi fick skjuta upp lite.

Vi tog och firade in allt som vi inte har hunnit under de två månader som gått vilket var:

* 2 år tillsammans

* Förlovning

* Kontraktskrivning för heltid de närmaste 6 månaderna

Samt att det var alla hjärtans dag. Detta blev en av de bästa dagarna i mitt liv :)
Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017
>>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Det som du ser är vad du får med Blogkeen
Följ Det som du ser är vad du får med Bloglovin'

Tidigare år

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se