Senaste inläggen

Av Elin Alzn - 13 december 2014 05:14

Sömnproblem delux!

Tack vare att jag jobbar dygnets alla timmar så är det svårt att vända på dygnet när det är dags att byta arbetstider eller när man är ledig. Även hunger är ett problem då jag är hungrig mellan 02.00 och 04.00

Är jag inte vaken till 04 så vaknar jag 04 och har svårt att somna om såvida inte jag tar nåt som mättar och gör mig trött igen..

Tur att jag bara jobbar "normala" tider fram tills 6e januari så att man kan bryta denna onda cirkel!

ANNONS
Av Elin Alzn - 10 december 2014 17:33

3 år har gått sedan jag blev tillsammans med den underbaraste människan på denna jord!

Jag älskar min Mikael av hela mitt hjärta och vår framtid tsm känns väldigt ljus :) <3

ANNONS
Av Elin Alzn - 26 oktober 2014 22:20

Äntligen har vi hittat ett sätt att roa katten på. Hon har inte velat leka framför oss så vi har funderat på om hon har varit för lat eller om det har varit något fel på henne men nu har vi hittat lösningen och det är en laserpekare för just katter. Hon är helt galen när vi tar fram laserpekaren :)


Av Elin Alzn - 25 oktober 2014 20:30

Ut med det gamla och in med det nya som man brukar säga.

Vi var till Ikea idag där vi köpte ett dubbeltäcke och två uppsättningar av påslakan. Sen blev det lite nya blommor som fick ersätta dom gamla. Vi fyllde upp förrådet av värmeljus och blockIjus, så nu är vi redo för vintern!


Efter idag har vi det rent och snyggt och lite nytt omkring oss :)

Av Elin Alzn - 24 oktober 2014 18:19

Min första lediga dag efter 7 arbetalar betyder spadag! Jag måste börja ta hand om min kropp för att själv må bra. Så nu har jag kört med ansiktsmask, filat fötterna, och än så länge rakat benen. Så snart känner man sig ren och fin igen ;)


Nu blir det ett glas vin och fixa resten :)

Av Elin Alzn - 23 oktober 2014 15:03

Så var dagen kommen, trodde vi iaf. En gubbe från trygghansa kom förbi för att kika på våra saker i källaren och det visade sig att dom ska Kontakta en städfirma som ska kema allt vi har i förrådet! Så nu ska vi få vänta lite till innan vi får veta något mer..

Av Elin Alzn - 21 oktober 2014 12:41

Jag ringde till försäkringsbolaget igår men kom inte fram så jag testade idag istället och efter att ha hattats runt lite så kom man fram.. Kan du bedömma hur mycket era saker i förrådet är värt? Njae det kunde jag nog inte..

Jag drog till med en summa med nu i efterhand låter det som om det var värt på tok för mycket, kanske därför som de ska skicka en gubbe som får kika på allt i förrådet och bedömma vaddom tycker att det är värt..


Hursom så kommer vi få slänga allt då de e kraftigt rökskadat, och det sentimentala sakerna (typ foton) kanske går att rädda!


En sak är säkert och det är att jag mår skitdåligt efter och innan jag ringer någonstans och det gör ju att jag drar mig för att göra dessa viktiga samtal. Oro är ordet som kryper i min kropp när det när dags att ringa någonstans, och det tar bra lång tid att bli av med efteråt när man är klar med samtalet..

Av Elin Alzn - 19 oktober 2014 21:38

Oturen har nog drabbat oss känns det som.. bara det senaste halvåret har Opelns topplock gått och bilen skickades till skroten, motorn på Skodan har ramlat ner då motorfästerna har gått sönder, blev utan semesterersättning trots att jag blivit lovad detta utan de tar pengar ifrån en ist, en service på Renaulten gjorde så att olika lampor börjar lysa och nu detta med branden i källaren... (Branden är förmodligen anlagd och är rubricerad som mordbrand.)

Imorgon får vi gå ner i källaren och kika på hur stor skadan är på allt i förrådet men jag misstänker att det är att kasta allt! :(


Ska oturen vända till lite tur för oss snart?!

En sak är iaf säkert och det är att vi har varandra, utan Mikael vet jag inte vad jag skulle göra! <3

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frgor

Senaste inläggen

Kalender

M Ti On To Fr L S
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017
>>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ bloggen

Flj Det som du ser r vad du fr med Blogkeen
Flj Det som du ser r vad du fr med Bloglovin'

Tidigare år

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se