Alla inlägg under september 2011

Av Elin Alzén - 20 september 2011 01:42

Känns som om jag aldrig är hemma längre. Åker runt i hela stiftet samtidigt som jag hårdpluggar inför allt som händer i skolan. 


Idag bar de av titt Uppsala men restiden är inte att förglömma.. Vet inte hur lång väntetid de var vid varje stopp..


Jag åt frukost vid tio och sen bar de av vidare

Eskilstuna - Västerås --> Buss

Västerås - Sala --> Tåg

Sala - Uppsala --> Tåg


När jag väl kom till Uppsala skulle man försöka hitta till rätt ställe och nu efteråt kan jag tacka gudarna för att man har GPS i mobilen. Utan den så skulle jag nog fortfarande virra runt i staden. 

Men jag hittade rätt och vi satt i planeringsmöte i nån timme innan vi var klara på Svenska Kyrkans Ungas kansli.

De känns toppen att gå i Uppsala och helt plötsligt känna igen sig. De var ju ändå två år sedan sist jag var där..


När jag väl kom hem efter många timmar hemifrån så bjöds de på nybakat bröd och te och trevligt sällskap! De var Jag, Josse, Julia, Robin, Albert, Isak och Johan som trängdes på 26 kvm samtidigt som vi tittade på Svenska Hollywoodfruar.


Isak och Albert har köpt varsin longboard och tji fick dom, för jag och Robin var och roffa åt oss dom och började åka runt i korridoren. Fram och tillbaka, ja jag vet inte hur många gånger. Riktigt kul kan jag lova, vi var som två barn på julafton :)

Av Elin Alzén - 18 september 2011 00:50

ännu en dag till ända nu när helgen väl har kommit till sin mitt. 

De blev till att spela lite match igen idag och vi startade spelet med 10 mot 11. I mitten av första halvlek så fick en av våra spelade kramp så vi fortsatte spela med 9 mot 11 på planen.

Jag själv har problem med knät så jag gjorde vad jag kunde på planen. De bästa med hela dagen var att min vän David var med och coachade lite och därmed skrek vad jag skulle göra på planen. Tack vare honom så gjorde jag min bästa match någonsin under denna säsong :)


Nu ska jag vila och ta de lugnt med mitt knä och sen blir de nog till att börja träna lite försiktigt igen.. 

Av Elin Alzén - 14 september 2011 22:45

Jag fortsätter att fundera en massa och jag undrar nästan om jag ska ta funderingarna ett steg längre denna gång. Jag har länge tänkt på vad jag behöver och vad jag vill men också på de jag inte behöver och inte vill. Just nu känns de som att jag vill lägga mina fotbollsskor på hyllan. Jag står inte ut med känslan av att vara värdelös på planen eller känna mig tvungen att spela trots sjukdom eller skador. 

Denna gång har jag lyckats vrida till mitt knä som jag alltid haft problem med på ett eller annat sätt och de är ingen annan än jag som märker att tårarna rinner utefter mina kinder när jag står på planen för att de gör så ont men ändå så krigar man vidare på planen. Att jag spelar fast jag har ont beror på att vi inte har speciellt många spelare som ställer upp och kan vara med på matcherna--

I och för sig är de frivilligt att ställa upp även om de känns som ett tvång. Man vill ju inte sabba för dom andra i laget..


Men jag undrar just nu vad de är jag egentligen vill med allting..

Av Elin Alzén - 13 september 2011 23:43

Spännande de här med träning och matcher. Nu önskar jag att jag hade lyssnat på allt som David sa till mig under de år som har gått med tanke på att vi enbart har två träningar och hur många matcher som helst under de som är kvar av säsongen. Två träningar är ju ingenting och de lär man sig inte mycket utav. Hoppas allt löser sig och de kan komma några fler tillfällen att träna på.. 

Jag är inte speciellt duktig i målet så undra hur de ska gå nu..

Av Elin Alzén - 12 september 2011 01:05

Nu ligger jag i sängen igen och gör allt för att sova men har lite svårt att göra de med tanke på att man nästan har gått och lagt sig vid två varje natt under n0lleveckorna. 

Igår var de finsittning och avslutning av n0lleveckorna och jag kan faktiskt säga att jag var riktigt snygg i de jag hade på mig. 

Trots avslutningsfesten så låg jag i min säng vid ett igår natt för att kroppen sa ifrån och ville sova. 

Imorse skulle jag ha åkt till Västerås för att sedan bege mig vidare till Grönan och sthlm men tacka vet jag SJ som inte tyckte att de skulle gå några tåg före tio så jag kom inte iväg. 

Istället tänkte jag ha en skön hemmadag med soffmys för att krya på mig, men så blev de inte heller. Hoppade i kläder och tog en promenad ner till stan, ja de 200 meter som jag behöver gå, och de slutade med en tripp till Sköna hem, Nisses och IKEA med Emelie och Minnie. Så 550 kr fattigare och 8 krukor rikare, plus en lampa. 

Väl tillbaka i Eskilstuna så gick vi och åt lite mat på Mongolian sen gick jag hem för att tvätta. När klockan började närma sig elva ställde jag mig och diskade och vips så började jag plocka med mina blommor istället. 

Imorse hade jag tre krukor och nu har jag åtta fulla med blommor. Med andra ord började jag plantera om lite och fyllde hela fönstret med blommor! 


Nästa projekt jag ska göra med lägenheten är att köpa kuddar och ett snyggt överkast till sängen så jag kan ha den som soffa på dagarna.

Funderar nästan på om man skulle försöka sig på att köpa en ny klädsel till soffan också men dom tankarna är ännu ganska svaga.

Skulle också behöva en gigantisk matta till lägenheten så att jag slipper se den fula plastmattan som jag har. Men de får bli då jag har lite mer pengar.

Dock ska jag göra så att lägenheten känns varm nu när hösten och vintern är på ingång. Så mycket beigea och ljusbruna samt guldiga detaljer börjar flytta in och de vita detaljerna blir mindre och mindre även om jag inte gör mig av med dom


Nej nu blir de till att sova för nu börjar John Blund hälla sand i mina ögon och även dra lite i mina ögonlock så god natt alla!

Av Elin Alzén - 8 september 2011 22:36

Nu är de inte många dagar kvar av rookieveckorna men vi har de absolut roligaste kvar! Kladdagen och finsittningen och tydligen fetaste festen någonsin.. 


Efter dessa veckor så kommer jag att vila upp mig till 1000 och sen kommer jag att ta igen allt jag har missat och plugga 200% kan man hoppas. Men en sak är säker och de är att jag ska se till och bli helt frisk från min irriterande förkyldning som jag har råkat dra på mig.


Nu ska jag dricka upp min kopp med te och sen se klart filmen Solstorm innan jag förmodligen kommer att somna på soffan nu när sängen känns för stor att sova i igen.. Jag förstår inte hur en liten 90 säng kan kännas så stor

Av Elin Alzén - 6 september 2011 23:39

De har hänt en massa underbara saker i mitt liv de senaste veckorna!

Men de två viktigaste är att jag får mitt csn och att jag också lyckades med att göra en fin despensansökan för hållfen som blev beviljad! 

Vi är nu mitt i andra veckan av nolleveckorna och de är nu alla bekantskaper bildas på riktigt och de är nu alla börjar på att bli småsjuka. Jag själv hade oerhört ont i halsen och de på appoteket misstänkte halsfluss medans de på rådgivningen trodde på körtelfeber, De slutade med ett halsprov på vårdcentralen och de provet visade på att jag var frisk. Så nu är de bara att käka värktabletter tills de släpper helt. 


Jag var till Västerås förra veckan på Kåren för att parta lite med deras faddrar och n0llor och de ver faktiskt riktigt trevligt. Jag träffade även på Kaptenen och de visade sig att han hade frågat alla mina vänner vart jag var under hela den kvällen. Känns bra att vi är vänner igen sådär ett år efter allt som hänt..


Nej nu ska jag drömma mig vidare in i mina drömmars värld! 

God natt alla söta!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards