Senaste inläggen

Av Elin Alzn - 30 maj 2016 22:05

Mammas fina stora tjej! Som jag älskar min underbara dotter <3
Igår var det mors dag och då slog dom på stort! Jag fick världens finaste örhängen som jag tänker inviga på Olivias dop!

På onsdag vet jag om vi får ha dop när vi vill eller om vi måste flytta det igen.. om det blir en flytt till så blir det en annan kyrka..

Ikväll har jag rensat ut Olivias kläder i storlek 62 och nu börjar det bli ont om kläder så blir nog en shoppingtur för att köpa lite nya bodys :)

ANNONS
Av Elin Alzn - 29 april 2016 13:27

Jag har länge gått och tyckt att jag är dålig som inte har fått till amningen helt utan att jag har varit tvungen att ge en liten flaska tillägg. Men för ett par veckor sedan började jag att helamma bara sådär. Då hade väl kroppen kommit igång som den skulle.

Men i onsdags var jag på babymassage och där träffade vi 7 andra föräldrar med sina bebisar och det visade sig att det bara var jag som ammade! Alltså 7 av 8 mammor gav sina bebisar mordersmjölksersättning.

Efter i onsdags onsåg jag att jag inte alls har behövt mått dåligt över att ge Olivia lite ersättning när det numera är mer vanligt att ge ersättning istället för bröstet.

Och efter i onsdags så kan jag sträcka lite extra på mig och känna mig stolt över att kunna ge min bebis det hon behöver!

ANNONS
Av Elin Alzn - 15 april 2016 02:46

Det går framåt för vår lilla flicka! Idag är hon 3 månader och 7 dagar och igår var dagen då hon vände sig från mage till rygg. Men för att komma tillbaka till magläge så fick hon en hjälpande hand, en litenliten putt på rumpan men resten klarade hon själv. Två gånger snurrade hon runt från mage till rygg.

Vi blir så stolta när vi ser att hon utvecklas och upptäcker nya saker <3

Av Elin Alzn - 12 april 2016 15:55

Underbara Olivia!
Hon har nu upptäckt sin ena hand och hon kan ligga och stirra på den i evigheter. Att en knuten liten näve kan vara så oerhört intressant är för mig ofattbart men så oerhört charmigt.

Det är underbart och det värmer våra hjärtan när vi märker att hon upptäcker nya saker <3

Av Elin Alzn - 12 april 2016 15:48

En titt på vågen och sedan en titt ut genom fönstret. Nu ska det bli en förändring!
Igår slutade jag med sötsaker och har dragit ner på onödiga kalorier och kolhydrater samt för både min och Olivias välmående börjat ta promenader.
Idag var vi ute i en timme och femton minuter och hon sov (för första gången) nästan hela vägen. Detta är mitt största nöje på hela dagen när det är bara Olivia och jag.
På helgerna blir det en promenad med hela familjen dvs Micke får ta barnvagnen och jag får försöka hinna med i hans promenadtakt.

Det ska bli intressant om det kommer bli någon förändring på kroppens utseende men det är inte så jätteviktigt bara jag mår bra :)

Av Elin Alzn - 8 april 2016 14:16

Så var dagen här då vår älskade Olivia blir 3 månader. Hon växer så det knakar på alla håll och i vissa kläder är det garanterad 62 som gäller. Det är bara nått enstaka plagg i 56 som fortfarande används.
Tänk vad tiden går fort, det känns som om det var igår som hon föddes och för första gången lades i mina armar. Det som påminner mig om att det faktiskt har gått ett tag är att hon har blivit så stor nu och att det är varmare väder ute.

Jag älskar min dotter av hela mitt hjärta <3
Olivia och Mikael är det bästa som har hänt mig <3


Av Elin Alzn - 7 april 2016 06:31

Min duktiga lilla flicka! Igår blev det dags för 3månaders sprutor hos BVC och allt gick jättebra men det gjorde ont i mitt mammahjärta då hon började skrika när sprutorna togs. En spruta i vardera ben samtidigt!
Men det tog bara en halv minut innan hon lugnade ner sig kanske för att hon fick äta lite mat.
Och än så länge har hon inte fått någon feber men hon blev lite tröttare än vanligt och sökte massa närhet. Hon är så mysig <3

Hon har iaf blivit lång och tung. 5500g och 59.5cm och nu har vi fått införa storlek 62 i kläder. Min minibebis är inte så mini längre.

Av Elin Alzn - 29 mars 2016 07:00

Vilken otrolig lycka man känner när ens dotter ler och skrattar när man tittar på henne! Varje gång hon ligger själv så skrattar hon och har världens gulligaste leende. Våra hjärtan smälter varje gång vi tittar på henne <3

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frgor

Senaste inläggen

Kalender

M Ti On To Fr L S
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017
>>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ bloggen

Flj Det som du ser r vad du fr med Blogkeen
Flj Det som du ser r vad du fr med Bloglovin'

Tidigare år

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se